VVS

Skræddersyet etablering af VVS-løsninger, samt reperationer og vedligeholdelse af eksisterende installationer.

Hos klaVVS kan vi hjælpe dig med alle typer af VVS-installationer – store som små. I samarbejde med dig, skræddersyr vi en løsning efter dine behov og ønsker. Således sikrer vi den mest optimale løsning for dig, udført af vores kompetente VVS-installatører. Vi klarer alle typer af VVS-installationer – dette gælder både reparationer og vedligeholdelse af eksisterende installationer, såvel som etablering af nye – både til private, såvel til større nybyggerier. Uanset hvad projektet måtte være, har vi altid hos klaVVS høj faglig kvalitet i fokus. 

Hos klaVVS bestræber vi os på at skabe så miljørigtige og økonomiske løsninger som muligt, da der hvert år er mange penge at spare på både dit vand- og varmeforbrug. Hos klaVVS står vi altid klar til at rådgive dig om hvilken løsning der er den bedste på dine VVS-installationer. 

Har du brug for en kompetent VVS-installatør til en specifik VVS-opgave, eller har du blot brug for rådgivning inden for dine VVS-løsninger, så er vi hos klaVVS altid klar til at rådgive dig, samt udføre dine opgaver for dig.