Om klaVVS

Jysk håndværk og pålidelighed at your service. Vi står klar til at assistere dig med din opgave, uanset størrelse og kaliber.

Kvalitet er kernen i vores service

Hos klaVVS udfører vi opgaver inden for almen VVS, fjernvarme, sanitet og målerudskiftning. Så hvad end det drejer sig om en opgradering af dine køkken- og bad installationer, etablering af fjernvarme eller en målerudskiftning, står vi klar til at hjælpe dig i mål med din opgave.
Vi tilbyder servicetjek af alle dine installationer, og vi tager også gerne et kig på dine VVS-installationer med forbedringer for øje. Hos klaVVS hjælper vi med små, såvel som store opgaver. 

Moderne og miljøbevidst VVS

Hos klaVVS følger vi udviklingen inden for VVS-faget, hvorfor vi tilbyder miljøvenlige og energibevidste løsninger. Det kan altid betale sig, at vedligeholde samt opgradere sine VVS-installationer, hvorfor vi med glæde står til rådighed med vores ekspertise inden for moderne og miljøbevidst VVS service, samt installation. 

 

Vi er stolte partnere af Odder Varmeværk

KlaVVS udskifter en del af Odder Varmeværks nuværende målerpark. De nye målere aflæses hyppigere, hvilket giver varmeværket et bedre fundament for analysering, samt driftsoptimering af fjernvarmeanlæggene.

Har du brug for en VVS-installatør med erfaring og viden inden for målere og aflæsningsmuligheder, så tøv ej med at kontakte klaVVS.

Vi er lydhøre overfor dit behov

Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler med vores kunder, og udføre et ordenligt stykke kvalitetsarbejde, der er skræddersyet ud fra den enkeltes ønsker og behov.